Baggrund

Vi spiller Legends, og ikke Canon.

Vi kommer til at spille et stykke tid efter Episode VI, navnlig i 14 år ABY – Det vil igen sige, 10 år efter at den Anden Dødsstjerne blev destrueret(Eller 8 år efter min forrige kampagne), og 22 år med Emperiet som Galatisk Orden begynder et massivt opbygnings-arbejde. Faktisk tager det 8 år, at indtage Coruscant der stadig er i hænderne på Imperiet, eller det der nu hedder Imperial Remnant, Der senere blev the reborn, men som også blev besejret, tidligere i det år vi starter.

Da vores historie begynder, er det dog en forholdsvis fredelig tid i galaksen. Isard og Imperial Remnant er tilintetgjort, Coruscant er tilbageerobret og Krytos virussen er bekæmpet. Mange planeter er nu medlem af New Republic, men bestemt ikke alle. De yderliggende planeter er meget skeptiske og et par centrale planeter er tvivlsomme om et galaktisk fællesprojekt. Den kampmæssige sejr er absolut, men det politiske projekt er kun lige begyndt.

Samtidigt har Jedi Master Luke Skywalker grundlagt og udviddet sit Jedi Academy, på Yavin 4. Det har ikke været uden problemer, men med en forholdsvis stor og stabil tilgang af studerende, er Lukes Praxeum en anseelig størrelse. Det er stadig lang fra fordums tid, og rundt omkring akademiet er der vokset en del infrastruktur er vokset op omkring The Praxeum. Det er alt fra pårående til jedis, over militær støtte til suvenir-boder, men Yavin tingel-tangel. Der er sågar nogen, der forsøger at stable The Antarian Rangers på benene igen.

En af jer, er en af de Padawans some jedi Master Luke Skywalker og de andre mestre træner. Flere under 1 master, og ofte er Padawans ældre end fordums tid, og får flere selvstændige opgaver, da de allerede er trænede indenfor deres områder.

I andre er en del af de støtter der er flyttet til Yavin 4, for være med til at genopbygge jedi ordenen og den nye Republik. Der vil være brug for piloter, diplomater og folk der kan klares sig i Agressive Negotiations.

Se eventuelt den her, i hvert fald ind til 15:00

Baggrund

Tempest Feud Idless